top of page

 

Salgsvilkår for www.torbjornsenbil.com

Disse salgsvilkårene utgjør en juridisk avtale mellom deg som privatkunde og Torbjørnsen Bil & Dekk AS ("Selger"). Ved å besøke og handle på www.torbjornsenbil.com, samtykker du i å overholde og være bundet av disse vilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkårene, ber vi deg avstå fra å bruke nettsiden og foreta kjøp.

Produkter og Tjenester
Torbjørnsen Bil & Dekk AS tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester som er beskrevet på nettsiden. Vær oppmerksom på at prisene og tilgjengeligheten kan endres uten varsel.

Bestillinger
Når du legger inn en bestilling på www.torbjornsenbil.com, betraktes det som et tilbud om å kjøpe produktene eller tjenestene. Selger forbeholder seg retten til å akseptere eller avvise slike tilbud etter eget skjønn. Du vil motta en bekreftelse på bestillingen via e-post, men dette utgjør ikke aksept av tilbudet, kun en bekreftelse av mottak.

Priser og Betaling
Prisene for produkter og tjenester oppgis på www.torbjornsenbil.com. Du forplikter deg til å betale den oppgitte prisen for bestillingen, inkludert eventuelle tilleggskostnader som frakt og skatter. Betaling kan gjøres ved hjelp av de aksepterte betalingsmåtene som oppgis på nettsiden.

Levering
Leveringstider og metoder vil variere avhengig av produktet og leveringsstedet. Torbjørnsen Bil & Dekk AS vil strebe etter å levere produktene til deg innen rimelig tid, men kan ikke garantere nøyaktige leveringstider.

Retur- og Refusjonspolicy
Torbjørnsen Bil & Dekk AS tilbyr en retur- og refusjonspolicy for privatkunder. Vennligst referer til vår nettside for detaljerte vilkår og betingelser knyttet til retur og refusjon.

Eierskap og Opphavsrett
Alle rettigheter til www.torbjornsenbil.com, innholdet og produktene eies av Torbjørnsen Bil & Dekk AS og er beskyttet av opphavsrett og andre lover om immateriell eiendom. Du har tillatelse til å bruke produktene kun i samsvar med vilkårene som er fastsatt her.

Personvern
Din bruk av www.torbjornsenbil.com er underlagt vår personvernerklæring. Ved å bruke nettsiden samtykker du i vår innsamling og bruk av dine personlige opplysninger i samsvar med personvernerklæringen.

Ansvarsbegrensning
Torbjørnsen Bil & Dekk AS påtar seg ikke ansvar for tap eller skader som oppstår som følge av din bruk av www.torbjornsenbil.com eller produktene. Selgers ansvar skal uansett være begrenset til kjøpsprisen på produktene.

Endringer i Vilkårene
Torbjørnsen Bil & Dekk AS forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene når som helst. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart ved publisering på www.torbjornsenbil.com. Det er ditt ansvar å jevnlig sjekke vilkårene for oppdateringer.

Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående disse salgsvilkårene, kan du kontakte Torbjørnsen Bil & Dekk AS her:

https://www.torbjornsenbil.com/kontakt-oss

Ved å bruke www.torbjornsenbil.com og handle som privatkunde, aksepterer du disse vilkårene og forplikter deg til å overholde dem.

Takk for at du handler hos Torbjørnsen Bil & Dekk AS!

bottom of page